ACUM:
0.00
Transilvania by night

Știri din muzică Înapoi

Keith Flint, solistul The Prodigy, a participat la o competiție de alergare înainte de a muri

Publicat: marți, 5 Martie 2019 , ora 12.10
Keith Flint, solistul The Prodigy, a participat la o competiție de alergare pe o distanță de 5 kilometri cu două zile înainte de a fi găsit decedat în reședința sa.
Organizatorii competiției au notat pe site-ul evenimentului că Flint era ''unul dintre alergătorii noștri noi'' și au transmis condoleanțe familiei și prietenilor acestuia.
Vocalul formației britanice The Prodigy a fost găsit decedat, luni dimineață, în locuința sa din comitatul Essex. Poliția a declarat că moartea sa nu este considerată suspectă.
Liam Howlett, colegul său de trupă din The Prodigy, a făcut următorul anunț pe contul de Instagram al grupului: „Fratele nostru Keith și-a luat viața în acest weekend”. „Sunt în stare de șocat, supărat, confuz și cu inima frântă. Odihnește-te în pace!”, a adăugat muzicianul englez.
Membrii trupei și-au exprimat într-un comunicat "starea profundă de șoc și tristețe" față de moartea lui Flint, pe care l-au considerat „un pionier, un inovator și o legendă” a muzicii. „Nu îl vom uita niciodată”, au adăugat ceilalți doi componenți Howlett și Maxim.
Membri ai trupelor The Chemical Brothers și Kasabian, cântăreața Rita Ora și rapperul Plan B, dar și scriitorul Matt Haig se numără printre personalitățile din industria muzicală care i-au adus un ultim omagiu lui Keith Flint, prin intermediul unor mesaje publicate pe rețelele de socializare.
Cel mai recent album semnat The Prodigy, „No Tourists”, lansat în noiembrie 2018, este cel de-al șaptelea album al formației care a ajuns consecutiv în fruntea topurilor britanice.