Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa Brașov, meci în deplasare, vineri, în liga a treia de fotbal

Publicat: joi, 15 Octombrie 2020 , ora 15.38
Sursa foto Facebook / ACS Kids Tâmpa Brașov / Cătălin Ionescu
Sursa foto Facebook / ACS Kids Tâmpa Brașov / Cătălin Ionescu

În Liga a treia de fotbal Kids Tâmpa Brașov se va deplasa la Ploiești, vineri, pentru partida cu „satelitul” echipei de primă ligă Astra Giurgiu programată la ora 15.00.


Băieții antrenați de Ciprian Anghel și Nicolae Văduva au doar o victorie în primele cinci runde ale Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

„Un nou test dificil pentru noi, mai ales că venim după trei înfrângeri, dar încercăm să facem uitate jocurile precedente. Trebuie să eliminăm greșelile personale, luăm gol destul de repede, iar apoi este dificil să reintrăm în meci. O să creștem de la meci la meci, ne obișnuim cu nivelul de la seniori și vor veni și rezultatele”, a spus antrenorul Ciprian Anghel.

Pentru Kids Tâmpa nu vor putea evolua Andrieș – eliminat într-un joc de Liga Elitelor și Mihăilă – care a văzut cartonașul roșu în etapa trecută a Ligii a 3-a, în duelul cu SR Brașov.


Pe de altă parte, revine Dragoș Popa, care a lipsit tot din cauza unei eliminări în Liga Elitelor.

Adrian Susanu