Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Linie de consiliere psihologică pentru profesori, elevi și părinți pe tema Covid 19

Publicat: luni, 23 Martie 2020 , ora 17.43

Linie de consiliere psihologică pentru profesori, elevi și părinți pe tema Covid 19, pusă la dispoziție de Ministerul Educației. "Ambasador pentru Comunitate" este numele proiectului, pe care îl lansează Ministerul Educației, în parteneriat cu Asociația Proacta EDU. Cu mai multe detalii vine collega noastră, Adina Chirvasă.

0771.141.767 și 0771.141.750 sunt cele două numere de telefon la care pot suna părinții, elevii sau profesorii, pentru a primi consiliere personalizată online sau telefonic pentru a gestiona mai ușor această perioadă. Concret, specialiștii psihologi din cadrul Asociației Proacta EDU vor oferi suport personalului didactic pentru comunicarea cu familiile și pentru a identifica situațiile speciale sau de risc în care se pot afla părinții sau elevii. Aceștia vor beneficia, de asemenea, de consiliere psihologică. În funcție de solicitări, familiile pot primi asistență socială, medicală și juridică.

Adina Chirvasă