Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Masca de protecție devine obligatorie și în anumite spații deschise, la Brașov

Publicat: miercuri, 29 Iulie 2020 , ora 18.55
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Masca de protecție devine obligatorie la Brașov și în anumite spații deschise. Decizia a fost luată astăzi, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Astfel, persoanele prezente în piețe sau târguri sau care circulă pe străzi aglomerate vor fi nevoite să poarte masca, începând cu data de 1 august.

“Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor, bâlciuri de pe teritoriul județului Brașov. De asemenea, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, atât în interior, cât și în exterior, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane. Devine obligativitatea purtării măștii de protecție pe toate arterele pietonale intens frecventate, precum și în alte zone aglomerate”, a spus Prefectul Județului Brașov, Cătălin Văsii.

Arterele pietonale și celelalte zone intens frecventate unde va fi instituită această măsură vor fi stabilite până la data de 1 august și vor fi semnalizate corespunzător.Sunt exceptați de la obligativitatea purtării măștii de protecție copiii cu vârstă mai mică de 5 ani, iar sancțiunile pentru nerespectarea acestei măsuri vor fi aplicate în conformitate cu legislația în vigoare.

Radio România Brașov FM