Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea are 53 de procese cu un singur dezvoltator

Publicat: vineri, 24 Iulie 2020 , ora 14.06
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

53 de procese cu un dezvoltator. Toate acestea sunt pe rolul instanțelor de judecată, în diferite faze, iar în acestea, municipalitatea și primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, sunt citați în calitate de pârâți. Vorbim despre un dezvoltator, care avea un proiect în Șchei.


„Toate sunt plecând de la momentul când am intervenit și am făcut în așa fel încât să stopăm ce a început acolo și cu tot ceea ce înseamnă demersurile, după aceea, în detaliu: cu utilaje care au fost duse acolo fără acte, cu identificarea acestora, cu certificatele de urbanism care au fost eliberate și care spuneau cu totul altceva. Din momentul respectiv noi ne-am constituit parte civilă dar, în continuare, noi suntem hărțuiti și s-a înregistrat al 53-lea proces”, a spus primarul municipiului Brașov, George Scripcaru


Edilul mai susține că presiunea este foarte mare pe funcționarii Primăriei.


Primarul a mai spus că a cerut dezvoltatorului ca terenul să fie adus la starea inițială. Cu același dezvoltator, probleme sunt și în cartierul Tractorul, unde acesta a dezvoltat o zonă rezidențială.


Reamintim că, miercuri, procurorii Tribunalului Brașov au dispus trimiterea în judecată a investitorului ce dorea să dezvolte proiectul pe Coasta Vacii, în Șchei.

Adina Chirvasă