Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul ambasador al Marii Britanii, în prima sa vizită oficială la Brașov

Publicat: vineri, 13 Septembrie 2019 , ora 15.57
Sursa foto Primăria Brașov-Andrei Paul
Sursa foto Primăria Brașov-Andrei Paul

Noul ambasador al Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Andrew Noble, s-a aflat, azi, la Brașov, unde a avut o întâlnire cu primarul municipiului, George Scripcaru.

Noul ambasador a precizat că orașul nostru este cunoscut încă din vremea comunismului drept destinație de schi și interesul britanicilor pentru Brașov este în creștere.

Pe de altă parte, ambasadorul a precizat că nu se va schimba nimic esențial pentru românii care locuiesc în Marea Britanie, după Brexit.

Pentru cei care nu trăiesc în Marea Britanie și vor să-și viziteze prietenii și rudele, de asemenea, nu se va schimba nimic pentru posibilitatea de a vizita Marea Britanie cu cartea de identitate, iar cu pașaport pot să folosească E-Gates; nu vor avea nevoie de viză, a afirmat ambasadorul.

Excelența Sa Andrew Noble vine în Brașov încă din anul 1983, dar, astăzi, s-a aflat în prima sa vizită oficială.

Adina Chirvasă