Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă rundă de dezinsecție în Brașov

Publicat: miercuri, 26 Iunie 2019 , ora 4.50

Vremea din ultima vreme a favorizat creșterea numărului de țânțari. Am avut parte de precipitații abundente combinate cu temperaturi ridicate, mediu perfect pentru dezvoltarea și înmulțirea țânțarilor. În aceste condiții Primăria Brașov a decis demararea etapei a doua de dezinsecție în municipiu.

„Începând cu data de 26 iunie, se va efectua cea de a doua etapă de dezinsecție din luna iunie. 10 echipe sunt repartizate în toate cartierele din municipiu și vor efectua, în prima etapă, tratamente spațiale, cu utilaje de mare putere instalate pe autovehicule, după care vor continua cu tratamentele de la sol, cu utilaje portabile, în toate zonele verzi din cartiere", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăeiei Brașov, Sorin Toarcea.

Reprezentanții municipalității fac un apel către crescătorii de albine ca în perioada execuției serviciilor de dezinsecție să ia toate măsurile necesare protejării familiilor de albine din municipiu.

Răzvan Țirea