Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parada Cârnaților, la Sfântu Gheorghe

Publicat: miercuri, 13 Noiembrie 2019 , ora 11.07
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Sâmbăta aceasta, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe va avea loc Parada Cârnaților. La concursul ce se afla la cea de-a 17-a ediție, vor participa 70 de echipe formate din bucătari profesioniști și amatori din Harghita, Covasna și Mureș, precum și din Ungaria. Evenimentul are ca scop promovarea produselor locale și dezvoltarea turismului local.

Conform organizatorilor, cârnații trebuie pregătiți într-un mod cât mai orginal, iar rețeta câștigătoare ar putea fi preluată de către o companie locală și introdusă în producție.

Publicul va putea să guste și chiar să achițiționeze bunătățurile preparate de bucătari, după finalizarea concursului. Totodată, vizitatorii vor putea asista la o demonstrație de tăiere a porcului și preparare a produselor din carne, după metode tradiționale. Biletul de intrare este de 10 lei de persoană.

Adina Milea