Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patinatorii de viteză ai Coronei se pregătesc la Inzell cu gândul la noi medalii în cupele mondiale

Publicat: miercuri, 23 Septembrie 2020 , ora 17.41

Trei dintre patinatorii de viteză ai clubului Corona Brașov, și anume Mihaela Hogaș, Roxana Manolache și Cosmin Nedelea, împreună cu antrenorul Bogdan Stănescu, se vor antrena timp de o lună în Germania la Inzell.


Pentru acest stagiu, care a devenit deja obișnuință în programul anual al sportivilor de la patinaj viteză, antrenorul Bogdan Stănescu a planificat atât antrenamente pe gheață dar și multă pregătire fizică:

Suntem în primul stagiu în care facem și pregătire specifică pe gheață. Din păcate în vară nu am putut să ne pregătim specific pe pista de gheață de 400 metri. Sper să recuperăm repede și să intrăm în normal", a transmis antrenorul.


Bogdan Stănescu a subliniat că este nevoie de multă pregătire având în vedere că obiectivele pentru sezonul care va urma sunt mari, respectiv câștigarea unor noi medalii in cupele mondiale și câștigarea campionatului național.

În stagiul de pregătire de la Inzell patinatorii Coronei vor participa și la două concursuri test.


Nucu Jalea