Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru medii de 10 la Brașov, după sesiunea de vară a Bacalaureatului

Publicat: luni, 8 Iulie 2019 , ora 19.44
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Darius Cupu, absolvent

Patru medii de 10,00 are Brașovul, după sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2019.

Este vorba despre Maria Chiribeș și Karla Petrăreanu, de la Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Denisa Vlad, care a studiat la Colegiul Național, „Unirea” și Darius Cupu, de la la Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș. Toți elevi de top, cu participări și premii la concursuri diverse și olimpiade și toți surprinși de faptul că au luat 10,00 inclusiv la română, unde, spun ei, notarea este subiectivă și perfecțiunea e mai greu de atins .

Mai departe, pentru fiecare dintre adolescenții de 10.00, urmează admiterea la facultate. Toți vor face facultatea în țară. Maria va merge la Psihologie în București, unde se intră cu examen de admitere. Karla, în schimb, structură mai realistă, dar și cu înclinații artistice, va merge tot în București, dar la Arhitectură.

Denisa Vlad a terminat șefă de promoție la Colegiul Național „Unirea”. Îi place istoria de mulți ani și aceasta este calea pe care vrea să o aleagă.

Darius, în schimb, va alege Facultatea de Drept, din Sibiu, unde va putea practica și handbalul, el fiind handbalist de 12 ani.

Adina Chirvasă