Știri din politică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PNL Brașov și-a lansat alți 3 candidați la funcția de primar, în județ

Publicat: joi, 12 Martie 2020 , ora 19.10
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Partidul Național Liberal, filiala județeană Brașov, și-a lansat alți trei candidați la funcția de primar în localitățile Râșnov, Teliu și Fundata.

Toți cei trei candidați sunt și actuali primari în localitățile unde candidează.

La Fundata , Marian Pîntea este primar încă din 2008, iar pentru viitorul mandat prioritatea zero este o nouă captare de apă pentru a evita problemele de alimentare în localitatea Șirnea, în perioadele de secetă. Pentru acest proiect în bugetul local a fost prinsă suma de 380 de mii de lei.

La Râșnov Liviu Butnariu candidează pentru un nou mandat.

"Prioritățile mele pentru noul mandat sunt de a continua lucrările pe care le-am început, atât pe fonduri europene cum este restaurarea cetății cât și pe PNDL 1, finalizarea lucrării de alimentare cu apă a localității. De asemenea implementarea celor 3 proiecte pe fonduri europene ( n.r. grădiniță, teatrul de vară și muzeul Prima Școală Românească.), proiecte depuse în 2018, a căror finanțare s-a aprobat anul acesta. De asemenea sunt lucrările pe care le avem în execuție", a spus Liviu Butnariu

Și la Teliu din partea PNL va candida actualul primar, Blendică Dorin, care a spus că în perioada următoare vor demara lucrările pentru reabilitarea totală a dispensarului și extinderea rețelei de canalizare.

Acesta a mai spus că din aprilie transportul metropolitan va ajunge și la Teliu pe linia 540, Brașov, Teliu, Vama Buzăului. Un bilet până la Brașov va costa 6,5 lei, unul pe intern 1,5 lei iar un bilet Teliu Vamă 2,5 lei.

În Teliu vor fi amenajate 10 stații noi de autobuz.

Nucu Jalea