Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiectul Sălii Polivalente Brașov, în dezbatere publică

Publicat: marți, 15 Septembrie 2020 , ora 18.47
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru viitoarea Sală Polivalentă Brașov a intrat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Brașovenii pot face propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare până în 24 septembrie. Acestea pot fi transmise pe adresa Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pe Bd. Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: transparenta@mlpda.ro. Mai apoi, valoarea investiției va fi aprobată printr-o hotărâre de Guvern, iar proiectul va fi preluat, spre implementare, de Compania Națională de Investiții.

Potrivit documentului în dezbatere publică, valoarea acestui proiect se ridică la peste 400 milioane lei cu TVA. Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA, va finanța cu peste 390 milioane lei, municipiul Brașov va contribui cu peste 14 milioane lei.

Lucrările ar urma să dureze 3 ani.

Adina Chirvasă