Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-au înmulțit cazurile grave de coronaviroză la terapie intensivă

Publicat: joi, 15 Octombrie 2020 , ora 18.10
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Direcția de Sănătate Publică Brașov a anunțat că, potrivit datelor centralizate pe județ, din totalul de 7.295 de pacienți infectați cu Covid-19, de la începutul epidemiei până în prezent, 5.655 s-au vindecat, însă alte 237 de persoane au pierdut lupta cu boala.


În spitalele suport covid din Brașov sunt internați, în acest moment, 306 pacienți. Dintre aceștia, 25 sunt la terapie intensivă, aproape dublu ca număr față de zilele precedente.


Totodată, 889 de persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu, iar 1081 persoane sunt în carantină la domiciliu.


În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare Covid-19 s-au prelucrat aproape 68.000 de teste, dintre care circa 700 doar cu o zi în urmă. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară.


Amintim că astăzi a intrat în vigoare Hotărârea Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum si stabilirea măsurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

Camelia Vlad