Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Schiori brașoveni la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Publicat: joi, 18 Iunie 2020 , ora 14.58
Sursa foto Corona Brașov
Sursa foto Corona Brașov

Schiorii de la CSM Corona Brașov, Andrei Stănescu, Robert Mârț și Luca Dumitru vor reprezenta Brașovul și România la Festivalul Olimpic al Tineretului European în vreme ce Irina Ghițoc și Dan Rotaru sunt rezervele României la această competiție.


La Festivalul Olimpic al Tineretului European (European Youth Olympic Festival), competiție care va avea loc în perioada 7-12 februarie 2021, în Finlanda, la Vuokatti, Andrei Stănescu, Robert Mârț și Luca Dumitru, toți sportivi U18, vor concura în probele de slalom și slalom uriaș. 


Corona are trei reprezentanți și la Campionatul Mondial de juniori din 2021, care va avea loc la Bansko, în Bulgaria. La această competiție, Brașovul va fi reprezentat de Diana Rențea, Hunor Szoke și Andrei Stănescu, ei urmând să participe la toate probele, slalom, slalom uriaș, super-G și coborâre.

Adrian Susanu