Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se deschide Dino Parc Râșnov, de vineri

Publicat: miercuri, 20 Mai 2020 , ora 18.50
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

De vineri, se redeschide Dino Parc Râșnov. În condiții speciale, iar vizitatorii vor trebui să respecte măsurile de siguranță pentru protecția lor, dar și a altor vizitatori.


Măsurile trebuie respectate și de către copii. În primul rând, trebuie să știți că veți intra cu masca de protecție peste gură și nas. Inclusiv copiii de peste 3 ani vor trebui să o poarte.


Bilete puteți cumpăra și din online, de pe site-ul parcului, dar, pentru siguranță, vor fi suplimentate casele de bilete de la intrarea în parc, în funcție de numărul de vizitatori. Tot de aici puteți cumpăra și măștile, în cazul în care nu aveți. La intrare vi se va măsura temperatura. Dacă aveți peste 37,3, nu veți intra. Tot la intrare veți găsi și recipientele cu dezinfectanți.


Pentru siguranța tuturor, de acum, fluxurile de intrare și ieșire din parc sunt complet separate, iar administratorii Dino Parc au un sistem special prin care vor vedea oricând care este numărul de vizitatori care intră.


Aleile de pe traseul cu dinozauri au fost lărgite și, în plus, vizitatorii vor avea acces în toate spațiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomerația pe traseu. De asemenea, au mai fost amplasate încă 150 de bănci, cu distanță între ele.


Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise, anunță reprezentanții complexului.

Adina Chirvasă