Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se reintroduc restricții de circulație?

Publicat: duminică, 25 Octombrie 2020 , ora 7.52

Autoritățile analizează reintroducerea restricțiilor de circulație pe timp de noapte, acolo unde incidența cumulată de noi îmbolnăviri cu SARS COV2, depășește trei la mia de locuitori.

Premierul Ludovic Orban a declarat că executivul evaluează o eventuală decizie privind restricționarea circulației pe timp de noapte, din cauza pandemiei. În mai multe state europene această măsură a fost deja luată, în condițiile în care numărul de îmbolnăviri cu Covid 19 este tot mai mare. Și la noi sunt mai multe localități care au trecut pragul de 3 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori.

„Avem în evaluare o astfel de decizie. Vrem însă să vedem efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege și prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depășirii indicelui de 3 la 1000. Se face o evaluare pentru că deja sunt localități importante care au trecut în scenariul roșu, printre care și capitala, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a spus premierul Orban.


Radio România Brașov FM