Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Solistul formației Conexiuni, Florian Stoica, a murit

Publicat: joi, 14 Noiembrie 2019 , ora 18.40
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
Solistul formației Conexiuni, Florian Stoica, a murit cu doar două săptămâni înainte să împlinească 58 de ani. Voce de excepție a rockului românesc, Florian i-a surprins prin dispariția sa prematură pe toți apropiații săi. În urmă cu mai puțin de o săptămână, acesta a susținut un concert și avea altul programat peste doar o săptămână. 

Cu atât mai mult, vestea morții sale a fost un șoc chiar și pentru foștii colegi de trupă, mai ales că Florian nu fuma, nu consuma alcool decât foarte rar și nu suferea de vreo boală. Potrivit unui alt coleg de trupă, nici măcar nu conducea imprudent, încât să-i spună prietenii că va muri în accident de mașină.

Trupa Conexiuni a lansat o serie de melodii care au făcut senzație, între care celebrele pierse „Tu”, sau „Mai rămâi puțin”. Moartea lui Florian Stoica vine la doar câteva zile după dispariția unui alt mare solist al muzicii rock din România, Leo Iorga.

Sorin Țârcă