Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tablete pentru studenții cu burse sociale care vor participa la cursuri online

Publicat: vineri, 25 Septembrie 2020 , ora 11.08
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Studenții cu burse sociale din universitățile care vor ține cursuri online ar urma să primească tablete. Guvernul a stabilit că sumele pentru achiziționarea acestora vor fi decontate din fonduri europene în limita a 50 de milioane de euro.


Premierul Ludovic Orban a mai precizat, la începutul ședinței de guvern de aseară, că universitățile vor primi alte 10 milioane de euro pentru a cumpăra echipamente de protecție și de dezinfecție.


Tot în dezbaterile executivului a mai fost și un alt act normativ care prevede acordarea unei mese calde pentru pensionarii care au o pensie mai mică decât valoarea pensiei sociale.


Guvernul a mai dezbătut ieri și indicatorii tehnico-economici pentru construirea Sălii Polivalente din Brașov.


Un alt act normativ analizat aseară de guvern are rolul de a crea cadrul legal care va permite Agenției Domeniilor Statului să dea tinerilor fermieri de până la 40 de ani teren agricol care nu este folosit în suprafață de maximum 50 de hectare pentru a-l lucra.

Sursa articol RADOR

RADOR