Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatrul Sică Alexandrescu reintră în sala de spectacole. De joi

Publicat: miercuri, 16 Septembrie 2020 , ora 16.31
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

După jumătate de an cu lacătul pe ușă, din cauza pandemiei, conducerea Teatrului Sică Alexandrescu redeschide clădirea pentru brașoveni și îi așteaptă pe iubitorii de teatru joi, cu piesa „Mincinosul”. Asta ca un omagiu adus actorului Marius Cisar, care s-a stins în luna august a acestui an, în urma unui infarct.


De data aceasta la propriu deschidem ușile sălii noastre și anume a Sălii Mari. Vom începe cu primul nostru spectacol după multe luni de alte experiențe. Vom începe cu spectacolul Mincinosul, un spectacol pe care îl dedicăm memoriei colegului nostru Marius Cisar. În această sală - Sala Mare - se vor juca toate spectacolele teatrului”, a spus managerul Teatrul Sică Alexandrescu Brașov, Gabriel Costea.

Din cauza pandemiei, în Sala Mare vor mai intra acum doar 182 de persoane, chiar dacă sala are o capacitate de aproape 600. Asta pentru că e nevoie să fie păstrată distanțarea.


Și la teatru, spectatorii vor trebui să respecte regulile de protecție împotriva coronavirusului.


Reamintim că Teatrul Sică Alexandrescu a deschis, la sfârșitul săptămânii trecute, noua stagiune. Primele spectacole, însă, au fost puse în scenă la Bastionul Artiștilor, acolo unde actorii brașoveni au jucat pe parcursul verii.

Adina Chirvasă