Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ștefan a fost provocat, la „provocarea matinală”

Publicat: vineri, 7 Iunie 2019 , ora 10.25

Invitat în această dimineață la „Provocarea matinală” a fost pilotul Octavian Ciovică. Pilotul brașovean care a ocupat prima poziție a grupei N în cursa organizată la Cheile Grădiștei și care a contat pentru etapa a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă, a vorbit cu Ștefan Cojocaru și Răzvan Țirea despre cum trebuie să se comporte tinerii în trafic, despre ce muzică ascultă înainte de curse, despre cursa din weekend de pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov și despre viața de pilot...de curse sau de ....avion. 

„Tinerii trebuie să înțeleagă că pe drumurile publice nu se fac curse. Dacă vrei adrenalină înscrie-te la unul din evenimentele organizate pentru amatori și concurează într-un cadru legal. În zilele noastre se organizează foarte multe astfel de evenimente, față de un concurs de îndemânare cum avem noi pe vremuri. E important ca în trafic să respectăm legislația și să ne protejăm pe noi dar și pe ceilalți participanți la trafic. E și vina părinților că le dau pe mână tinerilor care au 18 ani și abia au pus mâna pe volan, mașini extrem de puternice”, a spus la Radio România Brașov FM, pilotul de curse Octavian Ciovică.

El a prefațat și lupta ce se va da în acest weekend pe drumul de Poiana, la grupa N, în cadrul celei de-a treia etape a Campionatului Național de Viteză, Trofeul Total Brașov. Patru brașoveni sunt implicați în această „bătălie”: Călin Manițiu, Istvan Soos, Alexandru Mitroi (Țache) și Octavian Ciovică. „Sunt convins că la grupa N este cea mai frumoasă luptă pentru supremație. Suntem patru brașoveni care ne vom bate cu secundele pentru a scoate cel mai bun timp. Eu nu am câștigat niciodată Poiana, nu am experința lor, dar voi fi acolo aprope de ei și voi pune presiune pe ei. Băieți dacă mă ascultațim să știți că eu voi câștiga duminică!”, a spus Octavian Ciovică, pilotul brașovean dezvăluind și faptul că înainte de fiecare cursă ascultă .....Lambada. Matinaliștii de la Radio România Brașov FM, Răzvan Țirea și Ștefan Cojocaru l-au provocat pe pilotul brașovean să danseze Lambada în acest weekend înainte de fiecare urcare cu casca pe cap, iar Ciovică a acceptat.

PE lângă licența de pilot de curse, Octavian Ciovică a obținut și brevetul de pilot de avion iar acum și-a stabilit un nou obiectiv îndrăzneț, acela de a devani pilot de linie. 

La final Octavian Ciovică, susținut de Răzvan Țirea i-a lansat o provocare matinalistului Ștefan Cojocaru. „Așa cum provoci tu în fiecare dimineață aici pe câte cineva, acum te provoc eu ca duminică dimineață să te urci cu mine în mașina de curse și să facem împreună prima manșă de recunoașteri”. Ștefan Cojocaru a acceptat invitația și duminică dimineață la ora 9 va fi prezent în parcul de service la standul lui Octavian Ciovică. 

Cum s-a simțit în mașina de curse pe cel mai frumos traseu din România veți afla doar pe 93.3 FM la Radio România Brașov FM și online pe www.radiobrasovfm.ro.  

Răzvan Țirea