Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teren de sport multifuncțional la Săcele

Publicat: miercuri, 15 Mai 2019 , ora 13.17
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Un teren de sport multifuncțional în cartierul Electroprecizia urmează a fi realizat, în acest an. Acesta va fi amenajat în curtea Liceului Victor Jinga, pe locul fostului teren cunoscut sub denumirea de „Bitum”, lângă poarta S.C. Electroprecizia S.A.

Terenul va fi folosit între orele 8.00 – 14.00 de către elevii liceului, iar după ora 14.00 de toți copiii din cartier.

Amenajarea acestui obiectiv face parte din programul de construire a unor terenuri de sport multifuncționale în cartierele săcelene, început în 2018, posibil după lucrările de intabulare realizate din anul 2016.

Până în anul 2018 în municipiul Săcele nu exista niciun teren de sport, cu excepția celor din curțile școlilor, care sunt însă exclusiv la dispoziția unităților de învățământ.

Până acum, sunt finalizate în proporție de 95% două terenuri: unul în cartierul Movilei și altul în cartierul Ștefan cel Mare. Ambele terenuri sunt cu gazon artificial, instalație de nocturnă îngrădite și acoperite cu plasă de poliamidă. Se pot practica următoarele sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei și tenis de câmp.

Costul unui teren a fost de peste 120.000 lei fără tva cel din cartierul Movilei, și peste 150.000 lei, fără tva, cel din cartierul Ștefan cel Mare.

Adina Chirvasă