Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ultimul bilanț - 34 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 23.00

Încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate, în urmă cu puțin timp, de către Grupul de Comunicare Strategică. România a ajuns, astfel, la un număr de 34 decese.


Primul caz este al unui bărbat de 65 ani, din județul Arad, internat în Spitalul Județean Arad pe 22 martie, transferat pe 25 martie la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș din Timișoara unde a decedat la data de 28 martie. Bărbatul avea condiții medicale preexistente, HTA, obezitate.


Și un bărbat de 67 ani din județul Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța la data de 25 martie, s-a stins pe 28 martie, având de asemenea alte comorbidități, HTA, diabet zaharat.


Cea mai tânără persoană care a murit este un bărbat de 43 de ani din Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București, care s-a stins pe 28 martie.


De asemenea, o femeie de 61 de ani, din județul Hunedoara, internată în ATI Spitalul Județean Deva, confirmată cu COVID 19, a decedat, având condiții medicale preexistente, boli cardiovasculare.


În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfășurare, informează Grupul de Comunicare Strategică

Radio România Brașov FM