Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a trecut pe primul loc, după jumătatea traseului de aproape 500 de kilometri la polul frigului

Publicat: luni, 3 Februarie 2020 , ora 14.07
Sursa foto Facebook Tasuleasa Social
Sursa foto Facebook Tasuleasa Social
Tibi Ușeriu

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a trecut pe primul loc, după jumătatea traseului de aproape 500 de kilometri, în infernala cursă Yukon Arctic Ultra.

În ultimele ore, Tibi Ușeriu a reușit să-l ajungă din urmă pe concurentul elvețian care se afla în fruntea cursei, conform informațiilor apărute în presa centrală.

După 48 de ore de cursă, au mai rămas 15 concurenți în proba lungă, în condițiile în care ziua sunt -20 de grade Celsius, iar noaptea temperatura scade sub -30, au anunțat voluntarii de la Asociatia Tășuleasa Social.

Aceștia au postat pe pagina lor de Facebook și o convorbire telefonică cu Tibi Ușeriu, de acum câteva ore, în care acesta povestește cât de greu îi este să reziste.

Saviana Russu