Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Urmărire ca în filme pe DN1, în această dimineață

Publicat: miercuri, 26 Februarie 2020 , ora 10.12
Sursa foto: Radio Oltenia
Sursa foto: Radio Oltenia

Agenții rutieri din Brașov și Săcele au instituit împreună cu jandarmii un filtru în zona Dârste pentru a-l putea prinde pe un șofer despre care aveau informații că se deplasa beat la volan, dinspre Predeal spre Brașov.

Numai că la vederea echipajelor, conducătorul auto a schimbat brusc direcția de mers și a luat-o în sens invers, spre Predeal.

Cu semnalale acustice și luminoase pornite, oamenii legii au urmărit vehiculul în trafic, peste 50 de km. Bărbatul a trecut ca prin brânză de două filtre ale polițiștilor, în Bușteni și Sinaia.

El a fost oprit de abia pe un drum forestier de pe raza stațiunii Sinaia. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 26 ani din județul Sibiu. Acesta a fost testat imediat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Așa au aflat oamenii legii că omul nu avea permis de conducere. În plus, ar fi furat și autoturismul la volanul căruia se afla din Predeal.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru cumul de infracțiuni.

Saviana Russu