Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de locuri noi de parcare, scoase la licitație în Brașov

Publicat: marți, 10 Septembrie 2019 , ora 15.03
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

51 de noi locuri de parcare vor fi scoase la licitație, săptămâna viitoare, la Brașov. Este vorba de 16 locuri pe strada Pictor Pop și alte 35 pe strada Ecaterina Varga.

Potrivit reprezentanților municipalității,  licitația pentru atribuirea acestor locuri de parcare va avea loc în curtea interioară a Primăriei Brașov, marți, 17 septembrie, de la orele 9.00 și respectiv 13.00. De asemenea, luni, 16 septembrie, va avea loc o licitație pentru 46 de locuri de parcare, de asemenea nou-marcate, pe străzile Zizinului și Fundătura Roșiorilor.

Autoritățile locale mai spun că din 23 septembrie continuă procedurile de reatribuire a locurilor de parcare conform planificării anunțate în luna martie.

Reamintim că în sesiunea aprilie-iunie au fost licitate și atribuite peste o mie de locuri de parcare în cartierele Astra, Florilor, Scriitorilor, Centrul Nou, Șchei – Zona Istorică, Noua – Dârste, Tractorul, Triaj, Bartolomeu și Valea Cetății. Cele mai mari sume licitate și plătite au fost de 1.200 lei/an în Tractorul, și de 1.000 lei/an pe strada Carpaților.

Monica Neacșu