Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zoo Brașov va prezenta, în august, prima zebră adusă la Brașov

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 14.51
Sursa foto pixabay.com
Sursa foto pixabay.com

Veste bună pentru copiii de orice vârstă. Din luna august, cei care vor merge la Grădina Zoologică Brașov o vor vedea și pe prima zebră din parcul Zoo Brașov. Exemplarul în vârstă de 2 ani, va ajunge în Brașov în cursul lunii iulie, dar este nevoie să stea în carantină pentru 30 de zile, astfel încât să se obișnuiască în noul mediu.


Este o femelă adusă de la Grădina Zoologică din Zagreb. În perioada următoare ne-am propus să mai aducem cel puțin un mascul și încă o femelă. Acestea vor fi în țarcul care este utilizat acum pentru caii și poneii de la Grădina Zoologică”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Grădina Zoologică este în discuții pentru a aduce în țarcul de zebre și 2-3 pui de struți, astfel încât cele două specii să se acomodeze una cu cealaltă.

Adina Chirvasă