Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Expoziție cu vânzare pentru copiii cu afecțiuni oncologice

Publicat: vineri, 8 Martie 2019 , ora 15.25

Brașovenii pot contribui la recuperarea zâmbetelor copiilor cu afecțiuni oncologice din țară. Sâmbătă la Brașov, Asociația MagiCamp desfășoară o expoziție cu vânzare pentru a strânge bani în vederea organizării pentru al cincilea an consecutiv a unei tabere la Brănești în cadrul căreia aproximativ 300 de copii depistați cu afecțiuni oncologice vor avea ambientul perfect pentru o vacanță de neuitat. Expoziția se numește "Călătoarele" și va avea 13 exponate, macrameuri transformate în obiecte de artă. Pentru fiecare dintre acestea va fi susținută o licitație.  Asociația MagiCamp mai are in derulaure și proiectul Magic Home care se constituie ]ntr-un număr de locuințe dotate cu tot ceea ce este necesar pentru părinții ai căror copii sunt internații la secțiile de pediatrie oncologică, acestea fiind poziționate în apropierea spitalelor respective asfel încât adulții să locuiască în aceste spații pe parcursul spitalizării celor mici.


Banii strânși vor merge către proiectele Asociației MagiCamp printre care se numără și tabăra de la Brănești, ce se desfășoară pe tot parcursul verii.

Bianca Bucă