Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A cincea tentativă de modernizare a Spitalului de Pneumoftiziologie de la Sânpetru

Publicat: miercuri, 13 Martie 2019 , ora 14.49

Consiliul Județean Brașov încearcă pentru a cincea oară să găsească o firmă care să realizeze proiectul tehnic și să efectueze reparații capitale, modernizarea și eficientizarea energetică a Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru.

Este vorba de un contract de peste 8,5 milioane de lei, din care aproape 175.000 lei sunt destinați proiectării. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 25 martie 2019, ora 15:00. Până în prezent, Consiliul Județean Brașov a derulat pentru acest proiect nu mai puțin de patru proceduri de achiziție. Cum nimeni nu s-a arătat interesat până acum, Executivul a decis suplimentarea bugetului proiectului.

În cadrul Unității Medico-Sociale de Pneumoftiziologie de la Sânpetru sunt internați, în prezent, aproximativ 80 de pacienți, majoritatea cazuri sociale, persoane diagnosticate cu boli pulmonare și pneumologice.

Sorin Țârcă