Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„O poveste într-un acvariu”, premieră la Teatrul Arlechino Brașov

Publicat: joi, 14 Martie 2019 , ora 11.34
Sursa SRR
Sursa SRR

Teatrul Arlechino pregătește un nou spectacol în premieră, pentru sfârșitul lunii. „O poveste într-un acvariu”, de Ema Stere, va fi prezentată copiilor brașoveni, în 24 martie, iar repetițiile pentru piesă sunt în toi.

Actorii, dar și echipa tehnică lucrează în aceste zile, alături de regizorul Attila Vizauer. Povestea este o parabolă care transfigurează existența oamenilor, a iubirilor noastre, conflictelor și prieteniilor, în care copiii vor face cunoștință cu mai mulți pești, de diferite culori și mărimi, strălucitori toți, unii mai supărați, alții mai veseli, cu felul lor de a fi, haios și natural. Toate acestea se vor întâmpla într-un decor special ce reproduce spațiul acvatic.

„O poveste într-un acvariu” îmbogățește repertoriul Teatrului Arlechino Brașov, după cum a precizat Mihaela Soloceanu, manager al instituției. Premiera va avea loc pe 24 martie, de la ora 10.30 și 12.00.

Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica, de Cristian Fierbințeanu. Attila Vizauer și Mihai Pastramagiu au mai lucrat împreună la un alt spectacol de succes al Teatrului Arlechino – „Aventurile lui Chilli Ramirez”, pe muzica lui Ioan Gyuri Pascu. 

Adina Chirvasă