Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru oferte pentru autospecialele necesare Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav

Publicat: joi, 14 Martie 2019 , ora 14.18

Consiliul Județean Brașov a primit patru oferte pentru livrarea de autospeciale de importanță majoră pentru Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. Este vorba despre două mașini de pompieri fără de care obiectivul nu poate deveni operațional.

Potrivit administrației județene, anunțul pentru achiziționarea de autospeciale pentru intervenție rapidă, descarcerare și deszăpezire a fost publicat pe platforma națională și europeană de licitații încă din luna ianuarie.

Pentru cele două autospeciale din loturile 1 și 2, respectiv o mașină de pompieri de intervenție rapidă și încă una echipată pentru descarcerare, în valoare de peste 2 milioane de lei fiecare, au fost depuse câte două oferte până în data de 5 martie.

În ceea ce privește lotul 3, care conține două utilaje de deszăpezire în valoare totală de 4 milioane de lei, s-a înregistrat o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, astfel că termenul-limită pentru depunerea ofertelor s-a prelungit până la 25 martie.

În cazul loturilor 1 și 2, termenul estimat pentru semnarea contractelor este luna mai 2019, dacă nu vor exista contestații în urma anunțării câștigătorului.

Monica Neacșu