ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brasov Înapoi

Manageri cu acte în regulă în spitalele brașovene

Publicat: vineri, 22 Martie 2019 , ora 11.28
Sursa SRR
Sursa SRR

Consiliul Județean a semnat contractul cu noul manager al Spitalului de Copii, Monica Săbăduși. În același timp, au fost validate rezultatele concursurilor de la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Obstetrică și Ginecologie.

Procedurile sunt în derulare la Spitalul de Pneumoftiziologie și la Spitalul Clinic Județean, în timp ce la Spitalul Clinic de Neurologie și Psihiatrie concursul a fost întrerupt. 

Mircea Preda este managerul de la Maternitate iar Ramona Ionescu își păstrează postul la Spitalul de Boli Infecțioase. Scandalul iscat în urma faptului că managerul de la Psihiatrie, Alexandru Grigoriu, nu a putut participa la concurs, a făcut ca procedurile să fie suspendate.

Noul manager de la Spitalul a Copii spune că vrea să facă o echipă cu angajații spitalului și Consiliul Județean pentru a-și împlini visul în ce privește unitatea pe care o conduce. Chiar dacă nu a oferit mai multe detalii în legătură cu proiectul său, noul manager a lăsat să se înțeleagă că vrea să renoveze întreg spitalul, așa cum deja s-a întâmplat cu câteva secții.

Sorin Țârcă