Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Verificări la marca Arsenie Boca

Publicat: vineri, 22 Martie 2019 , ora 14.07
Sursa SRR
Sursa SRR

Un cetățean maghiar și un român din Arad au reușit să înregistreze la Londra marca Arsenie Boca. Acum, aceștia au cerut Poliției să verifice modul în care le este respectat dreptul de proprietate.

În urma solicitărilor, polițiștii brașoveni au demarat verificări la bisericile ortodoxe din județ. Deocamdată, polițiștii brașoveni nu au fost nevoiți să aplice amenzi. Dacă vor găsi, însă, biserici care comercializează produse care fac obiectul mărcii, oamenii legii sunt obligați să protejeze interesele deținătorilor de marcă.

Rămâne un semn de întrebare asupra modului în care a fost înregistrată această marcă. Legile din România interzic înregistrarea mărcilor de acest tip. Pentru că vorbim de o lege specială, nici măcar legile europene nu pot prevala în fața celor autohtone.

Sorin Țârcă