Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiectul pentru rețeaua stradală spre noul spital al Brașovului, avizat de Comisia de Circulație

Publicat: vineri, 22 Martie 2019 , ora 14.14
Sursa SRR
Sursa SRR

Comisia de Circulație și cea de Amenajare a Teritoriului și Urbanism au avizat soluția de circulație pentru zona de dezvoltare Bartolomeu Nord - Ocolitoarea Municipiului Brașov, str. Institutului, Spitalul Regional.

Practic, este proiectul privind rețeaua stradală care va deservi inclusiv viitorul spital regional al Brașovului. Soluția de circulație avizată presupune amenajarea unui sens giratoriu pe traseul ocolitoarei, sub pasajul care supratraversează ocolitoarea.

Între pasaj și amplasamentul Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri va fi amenajată o bretea, cu 4 benzi, câte două pe sens, care se va lega, printr-un alt sens giratoriu, cu strada Institutului. Din acest sens giratoriu, va pleca o stradă, tot cu 4 benzi, spre viitorul spital.

Găsirea unei soluții pentru conectarea zonei cu Spitalul era necesară, mai ales că, în această perioadă, firma cu care Municipalitatea are contract lucrează la studiul de prefezabilitate pentru Spitalul Regional.

Adina Chirvasă