Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

25 de lei va plăti un adult pentru a intra la Planetariul de la Grădina Zoologică

Publicat: joi, 28 Martie 2019 , ora 11.21
Sursa SRR
Sursa SRR

25 de lei va plăti un adult biletul de intrare la Planetariul de la Grădina Zoologică Brașov, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii de peste 65 de ani vor plăti 15 lei biletul. Pentru grupurile organizate, de cel puțin 10 copii, taxa de acces este de 10 lei, la Planetariu.

Acestea sunt taxele propuse, printr-un proiect de hotărâre ce va fi dezbătut, în ședința de plen a Consiliului Local, de vineri. 

Planetariul va fi vizitat separate, iar cine dorește să viziteze și Grădina Zoologică Brașov va trebui să plătească un alt bilet. La Zoo Brașov, biletele de intrare vor rămâne la același nivel: 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, studenți, persoana peste 65 ani și 7 lei pentru grupurile de copii sau 17 lei pentru grupurile de adulți.

În prezent, Planetariul nu poate fi vizitat, dar municipalitatea vrea ca acesta să fie deschis pentru vizitatori cel mai târziu înainte de Paște. 

Adina Chirvasă