Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică și-ar dori aeroport la poalele Tâmpei

Publicat: miercuri, 3 Aprilie 2019 , ora 14.44
Sursa SRR
Sursa SRR
Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică

Brașovul, unul dintre orașele de suflet ale maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică. Weekend-ul trecut, acesta s-a aflat la poalele Tâmpei, unde a susținut un concert, la aniversarea a 4 ani de la înființarea celui mai mare mall din Transilvania.

Ani la rând, Ovidiu Lipan Țăndărică, în calitate de ambasador onorific al turismului românesc, a promovat țara noastră și implicit Brașovul, peste tot în lume. În acest sens, Ovidiu Lipan Țăndărică, ne-a vorbit, printre altele și despre importanța unei infrastructuri bune și a creării unui aeroport la Brașov.

Artistul a fost susținut și de Sorina Boscu, manager al celui mai mare mall din Transilvania.

Ovidiu Lipan Țăndărică a povestit, pentru Radio Romania Brașov FM, despre amintirile sale cu și despre Brașov, despre viața sa spumoasă, fără regerete, dar și despre o carieră fulminantă.

Interviul integral îl veți putea asculta sâmbătă, 6 aprilie, pe 93,3 și online, de oriunde v-ați afla, pe radiobrasovfm.ro, la Weekend Împreună.

Bianca Bucă