Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au demarat negocierile pentru organizarea unei noi ediții a Cerbului de Aur

Publicat: miercuri, 3 Aprilie 2019 , ora 15.36

Televiziunea Română a solicitat, miercuri, 3 aprilie, oficial, Primăriei Brașov, organizarea, în parteneriat, a ediției 2019 a Cerbului de Aur, care va avea loc în a doua parte a lunii august. 

O delegație a TVR, formată din președintele-director general Doina Gradea, directorul festivalului, Smaranda Vornicu și managerul de proiect, Otilia Iancu, s-au întâlnit, astăzi, cu primarul George Scripcaru, pentru o primă discuție oficială referitoare la acest subiect. 

„Am avut o discuție cu echipa de conducere a TVR și a festivalului Cerbul de Aur, care și-a exprimat, astăzi, în mod oficial intenția de a organiza ediția 2019 a festivalului Cerbul de Aur. Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Brașov și că avem aceste discuții mai devreme decât anul trecut și putem ordona lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentații Primăriei Brașov și ai TVR, la care se va alătura și Consiliul Județean Brașov”, a precizat, primarul Brașovului, George Scripcaru.

Acesta a adăugat că bugetul aprobat al TVR pentru această ediție a festivalului este de 6,5 milioane de lei, la care se va adăuga și o co-finanțare din partea municipalității.

Ediția de anul trecut a Cerbului de Aur, dedicată Centenarului Marii Uniri, s-a desfășurat în Piața Sfatului, în perioada 29 august–2 septembrie și a fost a XVIII-a ediție a festivalului, desfășurată la 50 de ani de la prima ediție.

(Sursa foto: Primăria Brașov/Andrei Paul)

Martina Piukovici