Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Smiley se întoarce pe băncile facultății, la Brașov

Publicat: vineri, 5 Aprilie 2019 , ora 14.02

Smiley se întoarce pe băncile facultății, la Brașov.

Îndrăgitul artist pleacă într-un turneu inedit, în cadrul căruia se va întâlni cu studenții din Brașov, Galați și Târgu Jiu.

Acesta va discuta cu ei despre provocările pe care le-a întâlnit în carieră, despre muncă, implicare și oportunități, în cadrul evenimentului care se desfășoară sub titlul „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, fiind dedicat studenților aflați la început de drum.

Discuțiile vor fi libere.

Evenimentele s-au bucurat de un real succes și în anii trecuți, când i-au avut ca invitați pe Adrian Despot, Dorian Boguță, Vlad Irimia, Tudor Chirilă și brașoveanul Horia Brenciu.

La Brașov, întâlnirea va avea loc pe 9 aprilie, în Aula Sergiu Chiriacescu a Universității Transilvania, de la ora 14:00.

Evenimentul este organizat de unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing, de pe piața națională, în parteneriat cu Universitățile de stat din Brașov, Galați și Târgu Jiu.

Bianca Bucă