Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prefectul de Brașov oferă audiențe în teritoriu

Publicat: miercuri, 10 Aprilie 2019 , ora 14.04
Sursa SRR
Sursa SRR

Brașovenii care locuiesc în zonele mai îndepărtate ale județului își pot spune păsurile prefectului, chiar la ei acasă.

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, va acorda audiențe în teritoriu, de acum și până în luna octombrie a acestui an.

Într-o primă etapă, reprezentantul Guvernului în teritoriu se va întâlni cu cetățenii din localitățile mai îndepărtate față de municipiul reședință de județ.

Astfel, pe data de 11 aprilie, de la ora 11, Marian Rasaliu se va întâlni cu locuitorii orașului Rupea, iar pe 18 aprilie, de la aceeași oră, se va afla la Victoria.

Prefectul de Brașov și-a motivat această decizie prin faptul că își dorește să fie cât mai aproape de locuitorii județului, să le cunoască problemele, iar în măsura posibilităților, să le și rezolve, fie că sunt de ordin juridic, fie de ordin administrativ.

Persoanele interesate se pot înscrie la audiențe, la numărul de telefon 0268/419.277 sau prin e-mail, la adresa cristina.fertu@prefecturabrasov.ro.

Înscrierile se fac până în preziua acordării audienței de către prefect. 

Monica Neacșu