Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

21 de autobuze noi, Menarini, în circulație pe străzile din Brașov

Publicat: vineri, 12 Aprilie 2019 , ora 13.12
Sursa foto: RATBV
Sursa foto: RATBV

21 de autobuze noi, Menarini, au intrat în circulație vineri, 12 aprilie, pe străzile din Brașov. Mașinile sunt de capacitate medie, au 99 de locuri, dintre care 23 pe scaune, iar în ultima perioadă au fost înmatriculate și echipate cu sistemele de informare, cu validatoare și routere wi-fi.

În plus, de săptămâna viitoare, va începe și livrarea autobuzelor de capacitate mare, articulate, care vor fi puse în circulație după înmatriculare și echiparea cu sistemele de informare.

Noile mașini sunt dotate și cu panouri informative despre traseu, cu instalații de aer condiționat, precum și cu un sistem de supraveghere video, interioară și exterioară a autobuzului, alcătuit din șapte camere de luat vederi.

Noile autovehicule au fost achiziționate de autoritatile locale în urma contractării unui împrumut de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare.

Monica Neacșu