Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ambasadorul Belgiei, în vizită la Brașov

Publicat: vineri, 12 Aprilie 2019 , ora 15.41
Sursa SRR
Sursa SRR
Ambasadorul Belgiei în România, Thomas Baekelandt

Ambasadorul Belgiei în România s-a aflat, joi, 11 aprilie, la Brașov. Vizita sa a făcut parte din programul unui proiect în cadrul căruia 40 de studenți belgieni au venit, la poalele Tâmpei, pentru a afla cât mai multe detalii despre antreprenoriatul local.

Tabăra antreprenorială se desfășoară timp de 6 zile, dintre care 3 la Brașov și 3 în capitală.

În cursul zilei de joi, studenții belgieni, alături de colegii lor brașoveni, au vizitat o firmă din industria auto, cu filiala la Brașov, au participat la diferite workshopuri, iar seara, s-au întâlnit cu amabsadorul Belgiei în România, Thomas Baekelandt.

Într-un interviu acordat pentru Radio România Brașov FM, Ambsadorul Belgiei în România a subliniat, printre altele, importanța rolului de lider al României la cârma Consiliului Europei, care face ca țara noastră să devină mai vizibilă, fapt care ar putea atrage mai mulți investitori în țară și implicit, la poalele Tâmpei. 

Grupul de studenți belgieni va sta la Brașov până sâmbătă, după care va pleca în capitală, unde vor rămâne alte trei zile.

Bianca Bucă