Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Contractul pentru proiectarea Sălii Polivalente, semnat până la sfârșitul lunii

Publicat: vineri, 19 Aprilie 2019 , ora 11.53
Sursa SRR
Sursa SRR
Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria municipiului Brașov

Contractul pentru proiectarea Sălii Polivalente va fi semnat până la sfârșitul acestei luni, dă asigurări municipalitatea. Acest lucru este posibil după  finalizarea procedurii de licitație și retragerea contestației pe care a depus-o unul dintre cei 4 ofertanți. 

Câștigătorul licitației a mai proiectat sala polivalentă din Cluj-Napoca, dar și stadioanele din Cluj, Craiova și Târgu-Jiu.

Sala Polivalentă ar urma să fie construită în Bartolomeu, pe amplasamentul fostului Stadion municipal și va avea o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri. Va fi amenajată și o parcare la subsol și la nivelul solului.

Viitoarea Sală Polivalentă va găzdui evenimente sportive de nivel olimpic, concerte, congrese și alte evenimente culturale.

Contractul pentru proiectarea acestui obiectiv se ridică la peste 3,2 milioane lei, fără TVA, finanțarea venind de la bugetul local.

Adina Chirvasă