Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Firmele brașovene, invitate să încheie contracte cu chinezii

Publicat: vineri, 19 Aprilie 2019 , ora 12.34
Sursa SRR
Sursa SRR
Country manager al Central European Cooperation Zone, Sandor Rus

În perioada 3-5 iunie, la Budapesta va avea loc China Brand Fair, o misiune economică a Ministerului economiei din China.

Aici, peste trei sute de firme din a doua economie a lumii vin să întemeieze legături de afaceri cu societăți comerciale din Europa de Est.

Firmele brașovene trebuie să știe că numărul de firme românești care pot participa este limitat, iar la Camera de Comerț și Industrie Brașov primul venit este și primul servit.

În plus, pentru că există firme chineze care doresc să importe produse din Europa, există și posibilitatea obținerii unor reduceri sau chiar gratuități pentru firmele românești.

Societățile brașovene se pot înscrie și online pe site-ul chinabrandfair.eu, dar nu vor putea beneficia de anumite avantaje oferite de ministerul chinez, prin intermediul camerelor de comerț.

Sorin Țârcă