Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primul pacient externat de la Unitatea Funcțională de Arși, de la Brașov

Publicat: miercuri, 24 Aprilie 2019 , ora 16.01
Sursa SRR
Sursa SRR
Șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă, doctorul Dan Grigorescu

Noua Unitate funcțională de Arși din cadrul Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Brașov a externat primul pacient cu arsuri grave.

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din Mureș, care a fost internat în unitatea sanitară brașoveană mai bine de două luni. El a fost trimis de la Spitalul din Mureș, la Brașov pentru că aici a fost înființată, la începutul lunii februarie, această unitate funcțională de arși.

Noua structură, dotată cu două paturi performante pentru pacienții arși a luat ființă cu ajutorul unei sponsorizări obținute de șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă, din cadrul Spitalului județean Brașov, doctorul Dan Grigorescu.

De la începutul lunii februarie, de când a fost înființată și până acum, la Unitatea funcțională de arși de la Brașov au fost tratați și pacienți din Cluj, Călărași sau Târgu Jiu.

Monica Neacșu