Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Program special la Castelul Bran, de Ziua Copilului

Publicat: marți, 21 Mai 2019 , ora 15.32

De 1 Iunie, copiii vor avea parte de un program special, la Castelul Bran. Astfel, militarii de la Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov vor transforma Parcul Regal al Castelului Bran într-un parc tematic, interactiv, pentru toți copiii care iubesc armata, mișcarea și natura.

Tiroliene, panouri de cățărare, ateliere de îndemânare, trasee cu obstacole și multe alte surprize vor fi pregătite astfel încât cei mici să devină vânători de munte pentru o zi sub îndrumarea apărătorilor crestelor carpatine. Copiii care vor răspunde „Prezent!” la apelul vânătorilor de munte vor fi recompensați cu un cadou.

Toți copiii, începând de la grădiniță până la clasa a VIII-a beneficiază de gratuitate la vizitarea Castelului Bran în data de 1 iunie 2019, pe tot parcursul zilei, în intervalul 9.00 – 18.00. 

În aceeași zi, de la ora 13.00, vor mai fi organizate un vernisaj și mai multe lansări de carte ce au avut ca inspirație povestirile scrise de Regina Maria pentru copiii ei.

Manifestările din ziua de 1 iunie 2019 se desfășoară sub patronajul Altețelor Sale Imperiale și Regale, Maria Magdalena Holzhausen și Dominic Habsburg, copiii Principesei Ileana și nepoții Reginei Maria, care vor fi prezenți la Castelul Bran pe toată durata evenimentului.

Adina Chirvasă