Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatrul ,,Sică Alexandrescu”, selectat la festivaluri naționale și internaționale

Publicat: marți, 28 Mai 2019 , ora 14.52

Spectacolul „Ea și numai ea", de Andrei Ivanov, a fost prezentată de actorii de la Teatrul „Sică Alexandrescu" în Ucraina. S-a întâmplat în 22 mai, când echipa teatrului brașovean a participat la Festivalul internațional ,,Melpomena Tavryy", organizat de „Kherson Regional Academic Music and Drama Theatre", din Herson, Ucraina.

De asemenea, în data de 27 mai, actorii de la Teatrul Sică Alexandrescu au fost prezenți la Suceava, la Festivalul „Zilele Teatrului Matei Vișniec", cu spectacolul ,,Mincinosul", de Carlo Goldoni, în regia lui Vasile Nedelcu. Piesa teatrului brașovean ,,Mincinosul" apreciată de critică și de public, îmbină umorul moralizator, dragostea, poezia și drama, în dialoguri animate și pline de înțelesuri, dând viață unei povești, care, deși scrisă cu trei sute de ani în urmă, rămâne incredibil de actuală.

Adina Chirvasă