Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O brașoveancă propusă pentru postul de ministru al Fondurilor Europene

Publicat: miercuri, 29 Mai 2019 , ora 8.45

Liderii Partidului Social Democrat au decis marți seara, în ședința Comitetului Executiv Național, ca Roxana Mînzatu să ocupe funcția de ministru al fondurilor europene. Propunerea va fi depusă astăzi la Președinția României. Mînzatu ar urma să preia portofoliul de la interimarul Eugen Teodorovici.

Roxana Mînzatu a mai fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, chiar într-o perioadă în care acesta era condus de Teodorovici. Roxana Mînzatu a mai condus și Agenția Națională de Achiziții Publice (ANAP). Din punct de vedere politic, Mînzatu este vicepreședinte al PSD Brașv și vicepreședinte la nivel național al partidului. 

Pentru functia de vicepremier- a fost propus Titus Corlățean, la Ministerul Justiției- Ana Bischall, iar la Ministerul Românilor de Pretutindeni- Natalia Intotero. Premierul Viorica Dăncilă va trimite deciziile PSD la Cotroceni, după ce votul pe aceste propuneri a fost dat în ședința CEx de marți seara.


Mihai Cojocaru