Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jocurile copilăriei la Grădina Zoologică Brașov

Publicat: vineri, 31 Mai 2019 , ora 8.19

Ziua Internațională a Copilului înseamnă multe bucurii pentru copii: jucării, dulciuri, jocuri și distracții în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocență, puritate, duioșie, plimbări, desene pe asfalt, urări sau felicitări.

Anul acesta, Grădina Zoologică Brașov îi invită pe cei mici alături de părinți și bunici să descopere "Jocurile copilăriei". Reprezentanții Zoo Brașov au pregătit un program de opt ore de distracție. Cei care vor alege să petreacă Ziua Copilului la Grădina Zoologică Brașov vor putea admira animalele și vor afla o sumedenie de lucruri interesante despre ele și preocupările lor, vor putea face desene pe asphalt sau se vor putea transforma în personajul preferat.

Atât cei mici, cât și cei mari, vor putea afla numeroase lucruri noi și interesante despre animale și mediul înconjurător prin intermediul jocurilor interactive pregătite pentru toți vizitatorii.

Grădina Zoologică Brașov este deschisă în intervalul orar 11.00 - 19.00, iar intrarea pentru copiii de până în 14 ani este graturită.

Răzvan Țirea