Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Apa din Brașov este potabilă!

Publicat: marți, 4 Iunie 2019 , ora 13.57

Apa din Brașov este potabilă! Anunțul a fost făcut la Radio România Brașov FM, în emisiunea Pulsul Zilei, de către purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu. În ultima perioadă, pe rețelele de socializare au apărut mai multe anunțuri potrivit cărora ploile torențiale din ultimele zile au afectat calitatea apei de la robinetele brașovenilor. Reprezentnații Companiei Apa dezmint, însă, aceste zvonuri.

„Este vorba despre un mesaj care a apărut anul trecut și nu este datat. De fiecare data când plouă tare, cineva, nu se știe cine, îl folosește pe post de fake news. Noi îi îndemnăm pe toți clienții noștri să apeleze la toate canalele noastre oficiale de comunicare. Există 0268 926, www.apabrasov.ro și pagina oficială de facebook a Companiei Apa. Toată lumea trebuie să se informeze de aici și să ignore aceste mesaje care pot induce în eroare", a declarat Alina Bălătescu, purtător de cuvânt al Companiei Apa Brașov.

Calitatea apei potabile este verificată în conformitate cu standardele internaționale iar pentru analiză se utilizează aparatură de laborator performantă, mai spun reprezentanții Companiei Apa Brașov.

Monica Neacșu