Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O zi în plus pentru Cerbul de Aur și 2 metri în plus pentru comercianții din Piața Sfatului

Publicat: joi, 13 Iunie 2019 , ora 13.38

Cerbul de Aur, ediția 2019, va avea loc în perioada 22-25 august, deci a câștigat o zi în plus. Conducerea TVR a anuțat structura festivalului, precum și faptul că, în acest an, perimetrul scenei va fi mai restrâns cu 2 metri față de anul trecut. 

Evenimentul va avea loc în Piața Sfatului, desi au fost luate în calcul și Arena Ion Țiriac și Poiana Brașov. În plus, municipalitatea brașoveană vrea să pregătească o agenda de evenimente premergătoare festivalului. 

Ca și anul trecut, primele două seri vor fi de concurs, a treia seară este dedicată galei, iar ultima seară este a folclorului românesc. Organizatorii promit multe surprize în acest an și invitați speciali, pe care însă îi vor dezvălui după semnarea contractelor. 

Cerbul de Aur este unic în țară, pentru că se desfășoară în mijlocul unui oraș și va fi transmis în direct. Însă, este și un prilej de promovare, mai ales printre străini, care se vor bucura și de excursii în județ. 

Amenajarea scenei va începe din 10 august, iar pentru spectatori vor fi amenajate aproximativ 5000 de locuri. Deocamdată sunt discuții și cu privire la costul biletelor și al abonamentelor. Festivalul este organizat de Televiziunea publică, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov.

Adina Chirvasă