Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aeroportul de la Ghimbav, contestații și întârzieri

Publicat: joi, 20 Iunie 2019 , ora 15.54
Sursa foto Consiliul Judetean Brasov
Sursa foto Consiliul Judetean Brasov
Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea

Una din cele mai mari probleme întâmpinate de autorități, atunci când vor să realizeze o lucrare, este faptul că, aproape întotdeauna, licitația este contestată. Contestațiile duc, de multe ori, la întârzieri de peste un an, ceea ce este deranjant pentru întreaga comunitate.

Realizarea terminalului pentru aeroportul de la Ghimbav a fost atribuită unei firme, în urma unei licitații. Societatea clasată pe locul al doilea a contestat, însă, rezultatul, iar termenul este aproape de sfârșitul acestui an. Ca să scurteze aceste termene, Consiliul Județean și-a angajat un avocat.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, a declarat, în repetate rânduri, că își dorește ca Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav să fie dat în folosință la finalul anului 2020. Întârzierile provocate de contestarea licitațiilor fac, însă, tot mai improbabil acest termen.

Sorin Țârcă